در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره دستور پخت و طرز تهیه جلبی افغانی و هندی و هراتی خوشمزه در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
۱- یک و نیم گیلاس آرد
۲- یک گیلاس / لیوان آب
۳- ۲۰ گرام خمیر تاره
۴- ۲۰۰ گرام یا دو گیلاس بوره ( شکر*
۵- سه گیلاس آب برای قیام
۶- جوهر لیمو ویا آب کمی
۷- روغن بقدری ضرورت
۸ – چند دانه هیل یا قدری عرق گلاب
۹- زعفران یا رنگ زرد دلخواه ….
سه گیلاس آب را با دو گیلاس بوره/شکررا روی حرارت بگذارید.همین کمی جوشید در حین جوش سه قاشق آب لیمو و یا کمی جوهر لیموعلاوه کنید. . بگذارید به قیام بیاید.بعد از ین که شربت آماه گردد. آن را از روی حرارت دور نماید
یک و نیم گیلاس آرد با یک گیلاس آب و یک قاشق نان خوری روغن مایع و۲۰ گرام خمیر مایه توسط مکسر خوب مخلوط نماید.آرد کاملا حل گردد. و برای چند دقیقه کوتاه بگذارید . خمیربرسد.مواد تهیه شده در در بین قیف که مخصوص جلبی پزی است و یا یک بوتل پلاستیکی مواد آماده شده به خوبی از آن عبور نماید انداخته و بالای روغن داغ به شکل حلقه های منظم ریخته و پشت و رویش را سرخ نماید. همین که جلبی سرخ گردد. آنرا از روغن کشیده و گرم به شربت بوره برای چند ثانیه داخل نماید.جلبی ها پخته شده را بالای هم دگر به ظرف که هموار گذاشته و بعد از سرد شدن نوش جان نماید.