سایت بی سافت

اس ام اس

سایت بی سافت

اس ام اس

لوبیا قرمز و خواص آن

لوبیا قرمز و خواص آن

لوبیا قرمز خواص،لوبیا قرمز به انگلیسی،لوبیا قرمز قیمت،لوبیا قرمز کاشت،فواید لوبیا قرمز

لوبیا قرمز یکی از پر مصرف ترین لوبیاها در آشپزخانه است. بهتر است بدانید که لوبیاقرمز که به‌خاطر شکل و شمایلش به آن لوبیای فلفلی یا لوبیای کلیوی هم می‌گویند، بومی نواحی شمالی کشور هند است. این ‏لوبیا در بین آمریکایی‌ها بسیار پر طرفدار و خواستنی است.

لوبیا قرمز،خواص لوبیا قرمز

خواص لوبیا قرمز را بشناسید

بهتر است بدانید که  لوبیا قرمز از نظر طب قدیم ایران گرم و تر می باشد.در واقع لوبیاقرمز ادرار آور است و حجم ادرار را زیاد می‌کند.‏بدنیست بدانید که لوبیاقرمز درمان کننده بیماریهای دستگاه ادراری می باشد.در واقع  لوبیاقرمز سنگ کلیه را رفع می‌کند.‏جالب است بدانید که لوبیاقرمز سینه و ریه را نرم می‌کند.‏

لوبیا قرمز،خواص لوبیا قرمز
جالب است بدانید که لوبیا قرمز ضد سرطان است.‏ واقعیت این است که  لوبیا قرمز برای برطرف شدن بیماریهای قلبی موثر است.‏ در واقع  لوبیا قرمز به دلیل داشتن مقدار زیادی الیاف روده‌ها را تمیز می‌ نمایدبهتر است بدانید که لوبیاقرمز فشار خون را پائین می‌آورد.‏ قابل ذکر است که لوبیا قرمز یبوست را رفع می‌کند.‏

لوبیا قرمز،خواص لوبیا قرمز

مضرات لوبیا قرمز ا بشناسید: قابل ذکر است که لوبیا به علت داشتن پروتئین برای شخصی که مبتلا به بیماری نقرس بوده و اسید اوریک خونشان بالاست مناسب نمی باشد ضمنا ‏لوبیا به دلیل اینکه گاز زیادی در معده و روده تولید می‌کند باید به مقدار کم مصرف شود و همچنین با طریقه پخت مناسب آن را ‏قابل هضم نمود..‎جالب است بدانید که  مصرف لوبیا قرمز برای دارندگان گروه خون B سودمند، و برای سه گروه خونی دیگر مضر میباشد.

لوبیا قرمز،خواص لوبیا قرمز

حبوبات را در سبد غذایی خود استفاده کنید.

لوبیا قرمز و خواص آن

مطالب مرتبط:

لوبیا

لوبیا سفید

لوبیا سبز

میوه های دندان خوار


میوه های دندان خوار

کل شدن دندان,بیماری کل شدن دندان,کل شدن دندان در بارداری,علائم کل شدن دندان,درمان کل شدن دندان,درمان کل شدن دندان با طب سوزنی,مواد غذایی مناسب برای درمان کل شدن دندان,کل شدن دندان را چگونه درمان کنیم,کل شدن دندان در کودکان,کل شدن دندان در بزرگسالان,کل شدن دندان در نوزادان,کل شدن دندان در بهار,کل شدن دندان در تابستان,کل شدن دندان در پاییز,کل شدن دندان در زمستان,آشنایی با کل شدن دندان,همه چیز در مورد کل شدن دندان,کل شدن دندان واگیردار است,کل شدن دندان و درمان آن,ورزشهای مناسب برای درمان کل شدن دندان

 

میوه های دندان خوار,کل شدن دندان

بی اس ام اس : شاید برای شما نیز اتفاق افتاده باشد که گاهی با خوردن برخی نوشیدنی‌ها و مواد غذایی، احساس کرده‌اید دندان‌هایتان از قبل کندتر شده است.اما این که آیا با استفاده از مواد غذایی احتمال کند شدن و سایش دندان‌ها وجود دارد یا خیر ، از دست رفتن مینا و عاج دندان بر اثر حمله اسیدی را سایش دندانی می‌گویند و این حالت به علت استفاده زیاد آبمیوه‌ها و نوشیدنی‌ها (نوشابه‌های گازدار)‌ اتفاق می‌افتد که متاسفانه شرایط ایجاد شده برای دندان غیرقابل برگشت است.سایش دندان بر اثر اسید، با پوسیدگی دندان تفاوت داردپوسیدگی، تخریب مینای دندان بر اثر حمله اسید از پلاک‌های دندانی است و باکتری‌های دهان، قند را به اسید تبدیل می‌کنند و اسید حاصله به دندان حمله می‌کند و پوسیدگی ایجاد می‌شود، ولی در سایش دندانی، فرد با مصرف پیاپی و مستقیم اسید، باعث تخریب دندان‌هایش می‌شود.شایع‌ترین دندان‌هایی که دچار سایش اسیدی می‌شوند، دندان‌های قدامی فک بالا هستند، اگرچه همه دندان‌ها می‌توانند مورد تهاجم قرار گیرند.

میوه های دندان خوار,کل شدن دندان

دندانی که به این شکل تخریب شده، در نمای ظاهری براق و کوتاه به نظر می‌رسد و لبه‌های ناصاف و حالتی نرم دارد که گاه براحتی لب‌پر می‌شود و معمولا شدیدا به تحریکات سرما و شیرینی حساس است.طبق بررسی‌های به عمل آمده، حدود 50 درصد افراد بین 4 تا 18 سال یک یا چند دندان با سایش اسیدی دارند.اسیدی که باعث تخریب دندان می‌شود، از یک منبع داخلی یا خارجی است: منابع داخلی همان اسید معده را تشکیل می‌دهد که بر اثر رفلاکس (ترش کردن معده)‌ یا استفراغ مکرر، باعث ورود اسید از معده به دهان می‌شود، ولی منابع خارجی اسید شامل آبمیوه‌ها، میوه‌هایی همچون لیمو، پرتقال، نارنج و ریواس است و اگر این میوه‌ها به نیش کشیده شوند، تاثیرگذارتر می‌شوند. نوشابه‌های گازدار نیز به علت داشتن قند و اسید، یکی از عوامل تشدیدکننده این حالت به شمار می‌روند.معاینه مکرر و منظم از سوی پزشک متخصص باعث می‌شود این حالت در مراحل اولیه کشف شود، بنابراین برای پیشگیری از سایش اسیدی دندان‌ها بهتر است از غذا و نوشیدنی‌های اسیدی کمتر استفاده شود و در صورت مصرف نوشیدنی‌های اسیدی، در پایان یک تکه کوچک پنیر یا مقداری شیر مصرف شود.مسواک زدن بلافاصله پس از خوردن غذاهای اسیدی صحیح نیست و بهتر است دهان با آب، آب نمک یا دهان‌شویه فلورایددار شستشو داده شود و مسواک زدن کمی با تاخیر انجام شود.در کودکان، بهترین نوشیدنی آب و شیر است و در صورت تمایل به دادن آبمیوه، بهتر است آبمیوه قبل از مصرف با آب رقیق شود و از خورانیدن آن با شیشه پستانک‌دار خودداری شود.

کل شدن دندان